WIJ REGELEN HET VOOR JE

In L’Ambassadeur kun je je helemaal richten op je werk. Alle zaken daaromheen regelen wij graag voor je. Zo kun je je werkdag optimaal besteden en geniet je altijd van een comfortabele werkomgeving.

Administratieve ondersteuning

Bemande receptie, post- en telefoondiensten zijn inbegrepen. Er is hulp beschikbaar voor administratieve taken zoals het versturen van post en het maken van kopieën.

PARKEREN

Op de ruime parkeerplaats voor de deur is altijd een parkeerplek vrij voor jou en je gasten.

VERGADEREN

In L´ambassadeur kun je kleine en grote vergaderzalen of een huddle room boeken voor een dag(deel) of langere periodes. Ons professionele team zorgt graag voor koffie en thee, of zelfs complete catering.

SCHOONMAAK

Een opgeruimde omgeving bevordert de productiviteit. De gemeenschappelijke ruimtes in L’Ambassadeur worden dan ook dagelijks schoongemaakt. Op verzoek nemen de schoonmakers jouw kantoorruimte(s) ook graag mee in hun ronde.

ETEN & DRINKEN

Ons team bereidt elke dag een verse lunch in het zelfbedieningsrestaurant met buitenterras. Voor vergaderingen of andere bijeenkomsten kun je gebruik maken van onze uitgebreide vergaderarrangementen, met bijvoorbeeld ontbijt-/lunchbuffet, koffie, thee, gebak of borrelkar.

SANITAIRE VOORZIENINGEN

Elke kantoorruimte beschikt over een dubbele toiletgroep, voor dames en heren. Bij de receptie is ook een toilet voor mindervaliden aanwezig.

FITNESS

Even stoom afblazen op de sportschool? Dat kan op elk moment van de dag naast de deur bij Anytime Fitness. Als huurder van kantoorruimte in L’ambassadeur sporten werknemers van jouw bedrijf hier bovendien met korting.

BUITENTERRAS

Met mooi weer zit je natuurlijk het liefst buiten. Op ons buitenterras geniet je tijdens de lunch van de zon of ga je met je laptop gewoon lekker buiten werken.

FIETSENSTALLING

Naar je werk met de fiets? Goed voor je conditie en het milieu! Bij L’Ambassadeur zet je je tweewieler droog en veilig in de ruime fietsenstalling op het terrein.

CENTRALE ONTVANGST

Ontvang je medewerkers en bezoekers in een representatieve entree met bemande receptie, meeting corners, de krant van de dag en beveiligde bezoekers-wifi.

RECEPTIE

Onze professionele receptionistes zorgen voor een gastvrije ontvangst. Zij helpen je ook graag met praktische ondersteuning zoals het boeken van catering, kleine administratieve handelingen, het verzorgen van mailings of het bestellen van een taxi.

24/7 TOEGANG MET ELEKTRONISCHE SLEUTEL

Wil jij zelf kunnen bepalen wanneer je werkt? In L’Ambassadeur heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot je werkplek met je eigen elektronische sleutel en alarmcode.

CAMERA BEWAKING

Geen zorgen over de veiligheid van jezelf, je collega’s en je spullen. Dankzij het camerasysteem en de geavanceerde toegangscontrole weten we steeds precies wie zich in het gebouw en de op de parkeerplaats bevindt.

AIRCO & VERWARMING

Creëer jouw optimale werkomstandigheden met de individueel regelbare binnentemperatuur. Verwarmen en koelen gebeurt bovendien zeer energiezuinig door warmteterugwinning.

INTERNET

In L’Ambassadeur heb je supersnel internet via een beveiligde glasvezelverbinding tot elke verdieping, en wifi in de vergaderzalen, het restaurant en op het terras. In de centrale ontvangsthal is bezoekers-wifi beschikbaar. Ook bestaat de mogelijkheid om server-ruimte te huren.

VEILIGHEID

Veiligheid staat voorop. L’Ambassadeur heeft een gedetailleerd veiligheidsplan dat voortdurend wordt geactualiseerd. In het gebouw zijn getrainde bedrijfshulpverleners en een defibrillator aanwezig.

Voor sommige diensten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.