LAAT JE INSPIREREN IN L’AMBASSADEUR

L’Ambassadeur is gastheer van een community van veelal kennisintensieve bedrijven. Van multinationals tot scale-ups. We willen een knowledge hub zijn, waar kennis en ondernemersgeest hun krachten bundelen. Zo brengen we mensen en bedrijven samen die elkaar verder kunnen helpen.

Het kantoorgebouw is ingericht om creativiteit en samenwerking te bevorderen. Met volop mogelijkheden om collega’s en relaties te ontmoeten in de ontmoetingsruimtes, vergaderzalen en huddle rooms, voorzien van professionele conferencing tools. Of spreek eens af in de informele omgeving van het restaurant voor een meeting met een ‘bite’.

L’Ambassadeur heeft kantoorruimtes op maat, die kunnen meegroeien met de ontwikkeling van jouw bedrijf. Ook ZZp’ers en start-ups vinden hier een werkplek of conferentieruimte op maat. Zoek je eenmalig of incidenteel een rustige plek om te werken of te vergaderen? Ook dan werkt L’Ambassadeur graag met je mee! Neem hier alvast een kijkje.


SLIMMER WERKEN
KANTOORRUIMTE OM EFFECTIEF TE WERKEN

OPVALLENDE VERSCHIJNING

L’Ambassadeur is echt een landmark. Strategisch gelegen op Business Park Stein, direct aan de afrit van de A2. Een opvallende verschijning, met zijn karakteristieke keramische buitenschil die subtiel van kleur verandert, afhankelijk van de stand van de zon en het weer. Ook binnen zijn hoogwaardige materialen toegepast voor een comfortabele en representatieve werkomgeving.

ELKE DAG EEN FRISSE START

Volgens ons is een kantoor meer dan een ruimte met bureaus en computers. Het moet vooral een stimulerende plek zijn waar mensen elkaar helpen om meer te bereiken. Wij creëren voor jou en jouw collega’s een productieve werkomgeving waar alles met je meewerkt. Van de geluidwerende ramen met uitzicht op de groene omgeving, tot de verlichting die zich automatisch instelt op de ideale lichtintensiteit. Terwijl de geavanceerde luchtbehandeling ervoor zorgt dat elke dag voelt als een frisse start. Alles vanuit de gedachte dat mensen die zich goed voelen ook beter presteren.

Ervaar het stimulerende gevoel van een optimaal werkklimaat, en boek een rondleiding.

Video

Bekijk de 3 minuten durende promotiefilm van L’Ambassadeur, unieke kantoren op een centrale locatie.

Meer dan een stoel en bureau

Wij denken mee met uw bedrijf. L’Ambassadeur zorgt voor een optimale en unieke kantoorruimte op maat voor uw bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden en bekijk ondertussen een selectie van onze kantoren.

GASTVRIJHEID IS TEAMWORK

L’Ambassadeur is een familiebedrijf. Eigenaar Conny Hakkens, zijn zoon Geoffrey en onze medewerkers zijn dagelijks in het gebouw aanwezig. Zo waarborgen we steeds de hoge kwaliteit van de dienstverlening en zijn wij altijd direct aanspreekbaar als u vragen heeft of behoefte aan ondersteuning. Wij besteden veel aandacht aan het vakmanschap van ons personeel en het onderling delen van kennis. Zo staan wij altijd als één team voor u klaar!

Cornelis (Conny) Hakkens
Tel: +31 (0)464 26 84 11
Mob: +31 (06)10 40 85 14
cghakkens@lambassadeur.eu

Geoffrey
Tel: +31 (0)464 26 84 11

Receptie: Winnie
Tel: +31 (0)464 26 84 11
receptie@lambassadeur.eu

Restaurant: Theresa
Tel: +31 (0)464 26 84 11
theresa@lambassadeur.eu